Behandelingen en tarieven

Afhankelijk van de aard van uw klachten is een behandeling eens in de 6 tot 8 weken voldoende.

Volledige pedicure behandeling, deze duurt circa 45 minuten €35,-

Deze behandeling bestaat uit :

Desinfectie van de voeten

Indien nodig dunner maken van de nagels

Knippen van de nagels en mechanisch afwerken van de nagels

Schoonmaken en verzorgen van de nagelomgeving

Verwijderen van overtollig eelt, likdoorns of kloven. Behandelen van ingroeiende nagels of schimmelnagels

Afsluiten met een verzorgende crème met een lichte voetmassage

Bij de eerste afspraak is er voorafgaand aan uw behandeling een korte anamnese, dit houdt in dat ik u algemene vragen stel over uw gezondheid en eventuele klachten aan uw voeten.

Gellak

Gellak (alleen in combinatie met een pedicure behandeling) €12,50,-

Gellak wordt gedroogd onder een LED lamp en blijft zeker 4 tot 6 weken mooi!

Verwijderen van gellak alleen in combinatie met een pedicure behandeling!

NAGELREPARATIE €12,50 per nagel (alleen icm een gehele pedicurebehandeling)

Verfraaien van een schimmelnagel, brokkelige nagel of gedeeltelijk ontbrekende nagel door deze op te vullen met een gel. Deze nagel kan gelakt worden. U ontvangt van mij aanvullende schriftelijke informatie.

NAGELBEUGEL TECHNIEK €27,50 per Podofix beugel (inclusief controle na een week, alleen icm een pedicurebehandeling). Tweede controle €10,-

Podofix is een nagelbeugel voor het corrigeren van alle vormen van ingegroeide nagels. Podofix brengt onmiddelijk verlichting, je voelt de beugel nauwelijks. Podofix is voor iedereen geschikt, zelfs voor diabetici. Het helpt de nagels op een gezonde en natuurlijke manier terug te groeien. Het effect is langdurig. Na het plaatsen van de beugel is een controle na een week vereist. U ontvangt van mij aanvullende schriftelijke informatie.

ORTHESIOLOGIE €17,50 klein €28,- groot (inclusief eerste controle, alleen icm een pedicure behandeling). Tweede controle €10,-

Voor het reguleren van de teenstand (bv bij hamertenen) en het ontlasten van drukplekken door middel van een siliconen teenstukje. Na het maken en afwerken van de orthese is er een controle na een week om te zien of de orthese zijn werk goed doet. U ontvangt van mij aanvullende schriftelijke informatie.